

SCHEDULE

Dzogchen Teachings from Flight of the Garuda for Path of Liberation 5 Students (IN PERSON)

Day 1 Wednesday, June 19	2:00 PM	Group practice (1h 30min)	Tergar Guides
	3:30 PM	Self practice / Break (30min)	-
	4:00 PM	Group practice (1h)	Tergar Guides
	5:00 PM	Self practice / Break (1h 45min)	-
	6:45 PM	Teaching (2h 15 min)	Mingyur Rinpoche
Day 2 Thursday, June 20	9:15 AM	Group practice (1h 30min)	Umdze
	10:45 AM	Self practice / Break (30min)	-
	11:15 AM	Group practice (1h 30min)	Umdze
	12:45 PM	Self practice / Break (1h 30min)	-
	2:15 PM	Teaching (1h 30min)	Khenpo Gyurme
	3:45 PM	Self practice / Break (30min)	-
	4:15 PM	Q&A Session (1h)	Tergar Guides
	5:15 PM	Self practice / Break (1h 30min)	-
	6:45 PM	Teaching (2h 15 min)	Mingyur Rinpoche